Rådgivningssamtale
for privatpersoner

Pris pr. time

kr. 1.200,00 inkl. moms

Har du brug for rådgivning om for dig selv, dit barn eller en anden, der er blandt de 10% højest begavede, kan en rådgivningssamtale måske være noget for dig.

I en rådgivningssamtale vil vi typisk afdække den situation – de muligheder og udfordringer – du står overfor, for herigennem sammen at skabe overblik over dine handlemuligheder.

Det kan være, at du har brug for rådgivning i forhold til, hvordan du tager dialogen om dit barns høje begavelse med dagtilbud eller skole. Det kan også være, at du ønsker rådgivning om din relation til arbejdslivet eller et andet emne, hvor du oplever, at en høj begavelse spænder ben for dig selv eller din familie.

En rådgivningssamtale tilrettelægges ofte som et digitalt møde, men fysiske møder kan også aftales (som hovedregel dog kun i Storkøbenhavn/Nordsjælland).

Nogle gange kan en enkelt rådgivningssamtale være tilstrækkeligt til, at du selv kan gå videre med nye handlemuligheder. Andre gange kan en rådgivningssamtale følges op af et struktureret sparrings- og rådgivningsforløb eller et rådgivningsmøde for fagpersoner, f.eks. et møde med dit barns skole.

Ved tilmelding modtager du straks en bekræftelse på dit køb.
Efter senest 48 timer modtager du en mail med forslag til tidspunkter for din samtale. Hvis du foretrækker det, er du velkommen til at sende en mail og aftale en tid for samtalen, før du betaler her på siden.