Om ANSPOR

Mit navn er Pia Lægaard Andersen.

Jeg rådgiver og coacher højt begavede voksne om potentialer og udfordringer knyttet til at have en høj intelligens – særligt (men ikke udelukkende) med fokus på relationen til arbejdsmarkedet.

For dig, der står udenfor arbejdsmarkedet, kan jeg støtte dig i at overkomme udfordringer og identificere potentialer på vejen til beskæftigelse.

For dig, der er i job, kan jeg hjælpe dig til at håndtere de  udfordringer, du som højt begavet oplever på din arbejdsplads, eller til at afklare, hvad der skal være dit næste skridt i arbejdslivet. 

Jeg rådgiver virksomheder om rekruttering og fastholdelse af højt begavede medarbejdere, ligesom du som leder kan få rådgivning og sparring om ledelse af dine højt begavede medarbejdere.

Jeg rådgiver forældre, dagtilbud og skoler om trivsel hos og undervisning af højt begavede børn.

Jeg holder gerne oplæg, foredrag, workshops om høj begavelse hos både børn, unge og voksne. Disse skræddersyes naturligvis efter jeres ønsker til indhold og form.   

Jeg har en Kandidatgrad i Samfundsvidenskab og Sociologi ved Aalborg Universitet, en Master i Sociologi ved Bristol University og en Diplomuddannelse i Ledelse ved DTU.

Jeg har fra 15 års ansættelse som intern konsulent i 3 forskellige kommuner stor erfaring med at samarbejde med jobcentre, daginstitutioner, skoler, PPR mm.

Mit firma ANSPOR er placeret i Holte i Nordsjælland, men jeg løser gerne opgaver i hele landet. Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om, hvad ANSPOR kan tilbyde.

ANSPOR APS, CVR: 39041529