Rådgivningsmøde
for fagpersoner

Pris pr. time

kr. 1.500,00 inkl. moms

Er du som fagperson interesseret i rådgivning om høj begavelse, så kan et rådgivningsmøde for fagpersoner måske være noget for dig.

På et rådgivningsmøde for fagpersoner vil du kunne trække på specialiseret viden om de ufdordringer og potentialer, der knytter sig til høj begavelse, herunder hvordan høj begavelse kan komme til udtryk, og hvordan du som fagperson kan støtte op om børn, unge eller voksne med høj begavelse.

Et rådgivningsmøde kan afholdes for en gruppe på op til 5 fagpersoner, som ønsker viden om høj begavelse. Et rådgivningsmøde kan også foregå ved, at jeg deltager som rådgiver ved  et møde mellem fagpersoner og den højt begavede selv. Det kunne f.eks. være et møde mellem skole og forældre, eller det kunne være et møde mellem virksomhed og medarbejder.

Et rådgivningsmøde for fagpersoner tilrettelægges oftest som et fysisk møde, men digitale møder kan også aftales (ved fysiske møder udenfor Storkøbenhavn/Nordsjælland tillægges betaling for transport).

Du kan aftale et rådgivningsmøde for fagpersoner ved at ringe på 41318317 eller ved at sende en mail.

Du kan dog også vælge at bestille direkte i webshoppen, så vil jeg kontakte dig efter senest 48 timer for at aftale en tid for rådgivningsmødet. (vær dog opmærksom på, at det kun er muligt at betale med EAN.nr. ved direkte henvendelse, ikke ved betaling gennem webshoppen).

Et rådgivningsmøde for fagpersoner koster 1.200 kr. excl. moms pr. påbegyndte time.